Akix palvelee Lohjan Mäntynummessa

Tervetuloa monipuolisten palveluidemme pariin!

Akix Mäntynummi Oy:n omissa tiloissa teitä palvellaan seuraavin palveluin, klikkaa logoa:
                                                              
Akix Mäntynummi Oy
Mäntynummentie 46
08500 LOHJA
010 567 1999 tai tarja.akix@akixautonpesu.fi
010 567 1995 tai info@kaffejapiffi.fi
Olemme Lohjalla toimiva pienkoneiden myynti ja huoltoyritys Akix Konemyynti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Stigan puutarhakoneet, Oy Husqvarna Ab:n tuotteista Klippo, Jonsered ja Gardena tuotteet. Teräosa Oy:n kautta meillä on Cub Cadet, MTD ja Echo tuotteet. Masco Oy:n kautta RiejuWellmar ja Texas tuotteet. Proviter Oy:n Ego Power akkukoneet, Mosquito magnet hyttysansat, hyttyskarkottimet ja terassilämmittimet ja AGA:n kaasut. Meiltä löytyy autotuotteita esim. Lasol, Mobil, ajovarusteita kuten kypäriä, takkeja sekä varaosia moneen merkkiin, pienkonebensaa, teräketjuöljyä, metsurin turvavarusteita ym.


Meillä on huolto pienkoneille. Huollamme Husqvarnan, Teräosan, Mascon, Stigan tuotteet ja monia muitakin merkkejä. Meiltä löytyy ilma-vesikaappi ja auton imurointia itsepalveluna. 

Autonpesumme on auki 24/7. Maksu pankkikortilla käy suoraan pesukoneen maksupäätteellä. Myös lähimaksu, mobiilimaksu ja viivakoodilippu käyvät.
Aukioloajat 1.12.2018 lähtien:  Ma – Ti  klo  5.30 – 17.00
                                                 Ke – Pe klo  5.30 -  20.00
                                                 La          klo  9.30 – 16.00
Puhelin: 010 567 1995

Olemme Lohjalla toimiva kahvila-ravintola Kaffe ja Piffi. Tarjoilemme aamupuuron, kahvilatuotteita, lounasta ja à la cartea. Kaffe ja Piffissä on A-oikeudet ja voi ostaa myös kotiin esim. oluet, siiderit, limsat, tupakat, sämpylät, ruuat yms. Tilauksesta voi tilata täytekakut, voileipäkakut yms. Kaikki leivotaan meillä itse jauhoista alkaen esim. munkit, pullat sämpylät, leivät, patongit, jne. Aamiaiseksi tarjoamme maittavaa aamiaispuuroa. 

Kaffe ja Piffissä on myös kabinetti, joka on varustettu videotykillä, valkokankaalla. Kabinettia voi varata pienryhmille max. 20 hlöä. 
Yritysasiakkaille laskutussopimus. Lounassetelit ja kortit sekä Eazy break koodi: D944. Rahtirastilaisille -10%.

www.kaffejapiffi.fi

Meille pääset kätevästi myös linja-autolla, pysäkki on melkein pihassamme: 

Pihassamme on reilusti parkkitilaa, isommillekin autoille.